Garmin FR70 Blue


010-00743-70
A GARMIN Forerunner 70 blue pulzusmérő óra férfi modell. 20 óra grafikus memóriája van, melyet letölthetünk PC-re vagy MAC-re.
A termék több kivitelben elérhető, válassz modellt!
Garmin FR70 BlueGarmin FR70 Pink

Garmin FR70 Blue


44 900 Ft
A feltüntetett ár Forintban értendő.
Forgalomból kivont, már megszűnt termék. Válaszon a HASONLÓ termékek közül.
LeírásTechnikai infókCsomag tartalmaTesztKiegészítőkHasonló termékek

 

GARMIN FORERUNNER 70


2 modell kapható a FR70-ból:

  •     FR70 férfi BLUE, azaz GARMIN Forerunner 70 Blue
  •     FR70 női PINK, azaz GARMIN Forerunner 70 Pink

 

EDZÉS RÖGZÍTÉS, SZÁMÍTÓGÉP

Rögzítsünk minden percet (opc. kilómétert) a Forerunner 70-es készülékkel, ezzel a kecses fitnesz órával, mely tárolja az edzés idejét, szívritmusát és az elégetett kalóriákat. Ha Garmin FootPOD-al használjuk (opciós bővíthetőség), akkor az előbbieken túl, a megtett távolságot, sebességet is mérhetjük kül- és beltérben egyaránt. A Forerunner 70-es edzőkészülékekkel kihozhatjuk magunkból a maximumot.

Edzés végén az óra automatikusan, vezeték nélkül küldi át adatait a számítógépére. (PC vagy MAC)

Az edzőteremben vagy a szabadban a Forerunner 70 követi az edzését, beleértve az idő, szívritmus, elégetett kalória, köridő, átlagokat és számos egyéb információt. A Forerunner 70 fejlett edzésnél használható segédeszközt tartalmaz, úgy mint a riasztások vagy a virtuális edzőpartner, mely segítségével egy virtuális versenyzővel mérhetjük össze magunk.

Az óra rögzíti az adatokatt, továbbítja vezeték nélkül a csomagban található ANT+ USB Stickkel a számítógépére. Nincsenek kábelek, nincsenek csatlakozók. Az adatok kéznél vannak, elemzésre, vagy megosztásra a Garmin Connect társasági oldalon keresztül.

 

ANT+ TECHNOLÓGIA

A siker középpontjában a Forerunner 70 vezeték nélküli ANT+ technológiája áll, mely segítségével bármilyen egyéb ANT+ kompatibilis eszközt használhat, mint a mellékelt szívritmus érzékelő, opcionális lépésszámláló (FOOT POD) vagy akár az ANT+ kompatibilis fitnessz berendezések.

 

PULZUSMÉRÉS


A Forerunner 70 szintén vezeték nélkül kapcsolódik a pehelykönnyű, cserélhető elemes, flexibilis szívritmus érzékelőhöz, mely azonnali visszajelzést nyújt a leterheltségéről. A készülék folyamatosan figyeli a percenkénti szívritmust és jeleníti meg a kijelzőn, így könnyedén fejleszthetjük állóképességünk.

 

 


 

FEJLESZTHETŐ UTÓLAG 

Ha több funkciót szeretnénk használni két választásunk van, vagy csomagban veszük meg az órát, mely tartalmazza a számunkra szükséges sebességmérőket, vagy utólag vásároljuk meg ezeket. Csomagban 3 félét kínálunk: BRINGÁS-Bike pack, FUTÓ- Run pack és TRIATLON-Triatlon pack.

 

 

 

 

FUTÓKNAK


A vezeték nélküli ANT+ kapcsolattal használható opcionális lépésszámlálóval rögzítheti a megtett távolságot, sebességet, mind kül- mind beltérben. A fejlett gyorsulásmérő technológiával a lépésszámláló összesíti és elküldi az adatokat a Forerunner 70 számára, így akár 98 százalékos pontosságot ad.

 

BRINGÁSOKNAK


Ha opcionálisan vásárolható, kerékpárra rögzíthető sebesség/pedálfordulat mérőt is használ, a Forerunner 70-es rögzíti a kerékpárral megtett távolságot/sebességet, a pedálozás ütemét. Akár beltérben is használható, mivel a hátsó kerékre rögzíthető a jeladó.

 

 


GPS, BEJÁRT ÚTVONAL

A Garmin FR70 nem kapcsolható össze Garmin GPS-el, épp emiatt az üzemideje az órának egy elemmel több, mint 12 hónap. Viszont egy kis Garmin adapter segítségével iPhone 3, iPhone 4, iPhone 4S telefonnal is összekapcsolható az egész rendszer, azaz nemcsak a pulzusmérés, de a pedálfordulat, lépésszámláló is. Ekkor több alkalmazásal is letölthetjük a bejárt útvonalat.

 

 

 

 

 

Nyitva tartás :
 
H é t f ő : 1 3 - 1 9  ó r a
K e d d : 9 - 1 6  ó r a
S z e r d a : 1 3 - 1 9  ó r a
C s ü t ö r t ö k : 9 - 1 6  ó r a
P é n t e k : 9 - 1 6  ó r a
 
 
B O L T :
B u d a p e s t  1 0 3 5 
S z e n t e n d r e i  ú  t  3 2 .
 
Zerge Sport Kft.
bankkártyával is fizethetsz
 
T e l e f o n :
 
+ 3 6  7 0 / 4 2 4 0 - 4 8 0
+ 3 6 1 / 8 1 6 - 1 3 7 1
 
E - m a i l :zerge@zerge.info
 

Z e r g e s p o r t   K f t .

 
 

Gyorslinkek

arrow FR70 szoftverfrissítés
arrow Hogyan kapcsoljuk össze számítógéppel?
arrow Mit tud a connect.garmin szoftver?
 

Zerge's twitter

Zerge's facebook

Zerge's youtube channel

Nyitva tartás a mai napon (kedd) 9:00-16:00 nyitvatartásunk más napokon