> > > Garmin Forerunner 910XT HRM

Garmin Forerunner 910XT HRM


GA-010-00741-21
A legfejlettebb SPORT GPS-es karóra. Premium pulzusmérő pánttal.

Garmin Forerunner 910XT HRM


149 900 Ft
A feltüntetett ár Forintban értendő.
Forgalomból kivont, már megszűnt termék. Válaszon a HASONLÓ termékek közül.
LeírásTechnikai infókCsomag tartalmaKiegészítőkHasonló termékek

 

GARMIN Forerunner® 910XT HRM sport GPS

garmin_logo

 

 

Ússzon, kerékpározzon vagy fusson. Legyen az adatok és részletek megszállottja. Mi is azok vagyunk, és tökéletesítettük az új személyi edzőpartnerünket. A Forerunner 910XT az egyetlen mindent-egyben, GPSalapú eszköz, mely részletes úszási adatokat, valamint távolságot, ütemet, magasságot vagy szívritmusadatot biztosít futáskor és kerékpározáskor. Kecses kialakítás, kényelmes csuklópánt és könnyen leolvasható kijelző jellemzi.

 

VÍZBEN

A nyílt vízi és uszodai úszáshoz kialakított Forerunner 910XT 50 méteres mélységig ellenáll a víznyomásnak. Ez az első multisport óránk, mely részletes úszási adatokat biztosít, beleértve az úszási távolságot, csapásszámot és a medence hosszát. Számítja továbbá a SWOLF értéket, mely segíti a hatékonyabb úszást. A 910XT robusztus kialakítása és egyszerű használata ideálissá teszik egyéb vízi sportok, például szörfözéskor is.

Mivel GPS alapú, a Forerunner 910XT rögzíti a bejárt útvonalat, így később térképen áttekintheti, vagy feltöltheti a Garmin ConnectTM, ingyenes közösségi oldalra. Ezzel a szolgáltatással könnyedén elemezheti a nyílt vízi úszásait és csiszolhatja technikáját, ha szükséges.

 

MULTISPORT

Akár eddzen vagy versenyezzen, minden másodperc számít, így a 910XT könnyeddé teszi a sportok közti átmenetet. Az automatikus multisport funkció lehetővé teszi, hogy akár 1 gombnyomással váltson a sportok között, így nem veszít a drága időből. Az opcionális gyors kioldású tartó segítségével rendkívül gyorsan teheti át karjáról kerékpárjára a 910 XT-t.

 

SZÁRAZON

Szárazföldön a Forerunner 910XT a Garmin számos fejlett, kerékpáros és sportóra szolgáltatását biztosítja, mint például a szintidő, távolság, sebesség vagy ütem és továbbiak. A 910XT az első multisport óránk, melybe barometrikus magasságmérő is került a pontos magassági adatok megjelenítéséért, úgymint emelkedés, süllyedés, szintek. A személyre szabható adatmezőkkel egyéni edzőoldalakat hozhat létre az egyes sportokhoz. Állítson be rezgő riasztásokat, így egy csendes értesítést kaphat különböző események bekövetkeztekor. Ezekkel a magas szintű funkciókkal és az akár 20 órás üzemidővel a 910XT ideális edzőtárs.

 

FEJLESZTHETŐ

  • pulzusmérővel: ebben a csomagban nincs benne, de ha pulzusmérőt szeretnénk hozzá 2 dolgot tehetünk: vagy válaszuk eleve a Garmin FR910XT HRM csomagot, vagy utólag vehetünk hozzá: GARMIN Soft pulzusmérő pántot. Így láthatjuk az aktuális pulzusunk, beállíthatunk pulzuscélzónákat, használhatunk pulzusalapú edzéstervezést.
  • kerékpáros sebesség és pedálfordulatmérővel: Garmin speed and cadence, GSC10 : ennek használatával tudjuk a pedálfordulatunkat és a sebességünket pontosan, ha bringázunk. Használható GPS mód mellet és GPS mód nélkül is. Előnye, hogy a pillanatnyi sebességkijelzésünk pontosabb, illetve látjuk a pedálfortdulatot is. Természetesen mindenezt rögzíti is az óra. GPS mód nélkül az üzemideje a GPS-nek háromszorosára nő.
  • kerékpáros erőmérővel: GARMIN Vector. Mérhetjük kerékpáron a leadott teljesítményünk.
  • futó sebességmérővel, GARMIN foot pod: előnye a használatának, hogy a pillanatnyi sebesség/tempó mérésünk pontos lesz, tudja a lépésfrekvenciát és a lépéshosszt. Ha GPS-el használjuk, akkor a GPS adja meg a megtett távot, a foot POD a pillanatnyi tempónkat mutatja. GPS mód nélkül is használható, ekkor az óra üzemideje is háromszorosára nő.

 

TERVEZÉS, MEGOSZTÁS

Hozza ki a legtöbbet az edzéséből, feltöltve azt a Garmin Connect portálra. Itt áttekintheti, és részletes

adatokat tudhat meg az edzéséről. A Connect használhatú útvonalak tervezésére, saját edzések létrehozására vagy mások korábbi teljesítm

ényének áttekintésére. A varázslatos ANT+ vezeték nélküli technológiával és a parányi USB kulcs segítségével a 910XT az adatokat automatikusan továbbítja a számítógépe felé, legyen az PC vagy Mac®, amint hatósugáron belül van.

Nyitva tartás :
 
H é t f ő : 1 3 - 1 9  ó r a
K e d d : 9 - 1 6  ó r a
S z e r d a : 1 3 - 1 9  ó r a
C s ü t ö r t ö k : 9 - 1 6  ó r a
P é n t e k : 9 - 1 6  ó r a
 
 
B O L T :
B u d a p e s t  1 0 3 5 
S z e n t e n d r e i  ú  t  3 2 .
 
Zerge Sport Kft.
bankkártyával is fizethetsz
 
T e l e f o n :
 
+ 3 6  7 0 / 4 2 4 0 - 4 8 0
+ 3 6 1 / 8 1 6 - 1 3 7 1
 
E - m a i l :zerge@zerge.info
 

Z e r g e s p o r t   K f t .

 
 

Gyorslinkek

arrow Garmin FR910XT készülékfrissítés
arrow Hogyan kapcsoljuk össze számítógéppel?
arrow Mit tud a connect.garmin szoftver?
 

Zerge's twitter

Zerge's facebook

Zerge's youtube channel

Nyitva tartás a mai napon (hétfő) 13:00-19:00 nyitvatartásunk más napokon