> > > Garmin Forerunner 910XT HRM

Garmin Forerunner 910XT HRM

GA-010-00741-21
A legfejlettebb SPORT GPS-es karóra. Premium pulzusmérő pánttal.

Garmin Forerunner 910XT HRM

GA-010-00741-21
149 900 Ft
A feltüntetett ár Forintban értendő.
A terméket rendelés esetén 2 munkanapon belül beszerezzük
LeírásTechnikai infókCsomag tartalmaKiegészítőkHasonló termékek

 

GARMIN Forerunner® 910XT HRM sport GPS

garmin_logo

 

 

Ússzon, kerékpározzon vagy fusson. Legyen az adatok és részletek megszállottja. Mi is azok vagyunk, és tökéletesítettük az új személyi edzőpartnerünket. A Forerunner 910XT az egyetlen mindent-egyben, GPSalapú eszköz, mely részletes úszási adatokat, valamint távolságot, ütemet, magasságot vagy szívritmusadatot biztosít futáskor és kerékpározáskor. Kecses kialakítás, kényelmes csuklópánt és könnyen leolvasható kijelző jellemzi.

 

VÍZBEN

A nyílt vízi és uszodai úszáshoz kialakított Forerunner 910XT 50 méteres mélységig ellenáll a víznyomásnak. Ez az első multisport óránk, mely részletes úszási adatokat biztosít, beleértve az úszási távolságot, csapásszámot és a medence hosszát. Számítja továbbá a SWOLF értéket, mely segíti a hatékonyabb úszást. A 910XT robusztus kialakítása és egyszerű használata ideálissá teszik egyéb vízi sportok, például szörfözéskor is.

Mivel GPS alapú, a Forerunner 910XT rögzíti a bejárt útvonalat, így később térképen áttekintheti, vagy feltöltheti a Garmin ConnectTM, ingyenes közösségi oldalra. Ezzel a szolgáltatással könnyedén elemezheti a nyílt vízi úszásait és csiszolhatja technikáját, ha szükséges.

 

MULTISPORT

Akár eddzen vagy versenyezzen, minden másodperc számít, így a 910XT könnyeddé teszi a sportok közti átmenetet. Az automatikus multisport funkció lehetővé teszi, hogy akár 1 gombnyomással váltson a sportok között, így nem veszít a drága időből. Az opcionális gyors kioldású tartó segítségével rendkívül gyorsan teheti át karjáról kerékpárjára a 910 XT-t.

 

SZÁRAZON

Szárazföldön a Forerunner 910XT a Garmin számos fejlett, kerékpáros és sportóra szolgáltatását biztosítja, mint például a szintidő, távolság, sebesség vagy ütem és továbbiak. A 910XT az első multisport óránk, melybe barometrikus magasságmérő is került a pontos magassági adatok megjelenítéséért, úgymint emelkedés, süllyedés, szintek. A személyre szabható adatmezőkkel egyéni edzőoldalakat hozhat létre az egyes sportokhoz. Állítson be rezgő riasztásokat, így egy csendes értesítést kaphat különböző események bekövetkeztekor. Ezekkel a magas szintű funkciókkal és az akár 20 órás üzemidővel a 910XT ideális edzőtárs.

 

FEJLESZTHETŐ

  • pulzusmérővel: ebben a csomagban nincs benne, de ha pulzusmérőt szeretnénk hozzá 2 dolgot tehetünk: vagy válaszuk eleve a Garmin FR910XT HRM csomagot, vagy utólag vehetünk hozzá: GARMIN Soft pulzusmérő pántot. Így láthatjuk az aktuális pulzusunk, beállíthatunk pulzuscélzónákat, használhatunk pulzusalapú edzéstervezést.
  • kerékpáros sebesség és pedálfordulatmérővel: Garmin speed and cadence, GSC10 : ennek használatával tudjuk a pedálfordulatunkat és a sebességünket pontosan, ha bringázunk. Használható GPS mód mellet és GPS mód nélkül is. Előnye, hogy a pillanatnyi sebességkijelzésünk pontosabb, illetve látjuk a pedálfortdulatot is. Természetesen mindenezt rögzíti is az óra. GPS mód nélkül az üzemideje a GPS-nek háromszorosára nő.
  • kerékpáros erőmérővel: GARMIN Vector. Mérhetjük kerékpáron a leadott teljesítményünk.
  • futó sebességmérővel, GARMIN foot pod: előnye a használatának, hogy a pillanatnyi sebesség/tempó mérésünk pontos lesz, tudja a lépésfrekvenciát és a lépéshosszt. Ha GPS-el használjuk, akkor a GPS adja meg a megtett távot, a foot POD a pillanatnyi tempónkat mutatja. GPS mód nélkül is használható, ekkor az óra üzemideje is háromszorosára nő.

 

TERVEZÉS, MEGOSZTÁS

Hozza ki a legtöbbet az edzéséből, feltöltve azt a Garmin Connect portálra. Itt áttekintheti, és részletes

adatokat tudhat meg az edzéséről. A Connect használhatú útvonalak tervezésére, saját edzések létrehozására vagy mások korábbi teljesítm

ényének áttekintésére. A varázslatos ANT+ vezeték nélküli technológiával és a parányi USB kulcs segítségével a 910XT az adatokat automatikusan továbbítja a számítógépe felé, legyen az PC vagy Mac®, amint hatósugáron belül van.

Zerge Sport Kft.
 
BOLT:
Budapest III. Szentendrei út 32.
 
Nyitva tartás:
Hétfő: 13:00-19:00
Kedd: 9:00-16:00
Szerda: 13:00-19:00
Csütörtök: 9:00-16:00
Péntek: 9:00-16:00
 
Telefon:
+3670/4240-480
+361/816-1371
 
E-mail:
zerge@zerge.info
 

Zergesport Kft.

 
 
 
 

Zerge's twitter

Zerge's facebook

Zerge's youtube channel

foooter class

BOLT: BudapestIII. Szentendrei út 32. | Nyitva: H,Sze: 13:00-19:00; K,Cs,P: 9:00-16:00 | +3670/4240-480, vonalas 1/816-1371 | zerge@zerge.info | Zergesport Kft.