> > > POLAR RS800CX Multi lovas

POLAR RS800CX Multi lovas


PO-eqrs800cxg3
A legsokoldalúbb lovas óra, letölthető GPS útvonal Google Earth-re, pulzus, sebesség, magasság, távolság, hőmérséklet adatokat 1 másodpercenkénti bontásban is tárol.

POLAR RS800CX Multi lovas


131 500 Ft
A feltüntetett ár Forintban értendő.
A terméket rendelés esetén 6 héten belül beszerezzük
LeírásTechnikai infókCsomag tartalmaKiegészítőkHasonló termékek

 

POLAR RS800CX new G5 GPSEQUINE

ÖSSZEFOGLALVA
 
RS800cx, azaz  Running Sport 800-as modell kerékpáros tudással (Cycling Xross). A G5 multi azt jelenti, hogy a POLARG5-ös aksis GPS-vel kapod a csomagban. A new jelenti a színt, azaz a króm színűt, ami 2010 decemberétől van piacon. PTE névvel volt a 2009-es Tour de France kiadásánál ez az óra szín jelölve.
A csomagban megtalálható a G5 GPS-en kívül a mellkaspánt, mely lovakra van méretezve, a szoftver, számítógépes kapcsolathoz a POLAR IrDA és egy óraszíj hosszabbító is. A PP5szoftvert csak a zerge.info rendelőknek Magyar nyelven is átadjuk. Az RS800CX óra alapből magasságot, szintemelkedést, hőmérsékletet is mér, így az RS800CX G5 GPS csomag alkalmas:
pulzusmérés, magasságmérés, szintemelkedés mérés, hőmérséklet, távolság, sebesség mérésére és ezek elemzésére számítógépen, azaz csak PC-n. Emelett megjeleníthetjük a bejárt útvonalunk Google Earth-ön.
Az óráról az adatok tehát letölthetőek 1,2,5,15,60 másodperces mintavételezéssel vagy minden egyes szívizomösszehúzódású mintavétellel is. Így diagram formájában láthatjuk edzésünk, mely idő vagy távolságalapon mehet, s mutatja a pulzus, sebesség, magasság diagrammokat és a bejárt útvonalat.
Az órára is feltölthetünk edzésterveket, edzéstípusokat, melyek a legbonyolultabb összeállításban is létrehozhatóak, azaz idő, táv, végpulzus és ezek mindennemű kombinációja a pulzussal.
A POLAR RS800CX new óra 4 verzióban elérhető: bringás, futó, multisport azaz GPS-es és a sima. Az óra mindegyik csomagban 100%-ig megegyezik.

 

POLAR G5 GPS

A csomag tartalma a GPS. Előnye, hogy bármilyen szabadtéri sportban mérhetünk távot, sebességet és utólag letölthetjük merre is jártunk. Az adatokat a PP5 szoftver kiengedi magából, azaz a GPS útvonalat nemcsak a google earth-ön jeleníthetjük meg. Kétféle GPS használható az órához a régebbi AAA-s ceruzaelemmel működő G3 és a legújabb aksis G5-ös., ezeket a kiegészítő fülnél találhatjuk.

 

A G5 illetve G3 POLAR GPS használható ehhez az órához. Alapból a kisebb G5 van a csomagjában a Multinak. Ha használunk az órához más sebesség kiegészítőt (S3 vagy WINDSpeed szenzor) akkor az óra a GPS-ről csak a bejárt útvonalat jegyzi, a sebességet az S3-ról vagy a WIND Speed szenzorról veszi, mivel azok pontosabbak.

A konkurens cégek GPS-et manapság beszerelik az órába (Garmin Forerunner 405, melynek hátrány korlátozott munkatartama, egyben van az órával akkor nem bír többet 10 óránál az aksi. Emiatt a G5 GPS a Polarnál különálló egység, mely nyilván kényelmetlenebb, de így az óra elemének élettartama 2 év, a GPS aksijának élettartama 20 óra. Töltése USB-n keresztüli. Súlya a G3-hoz képest minsuz 53 gramm, azaz 60 gramm a GPS a kistáskájával együtt!!!

polar_g5_gps_size

 

A G5 GPS a legkönnyebb és a legkisebb a piacon, mérete egy gyufásdobozéval egyenlő, (39x64x12 mm). Súlya 34gramm + 26 gramm (G5 GPS + GPS tartó)

 

 

SZÁMÍTÓGÉPEN

A számítógépes letöltő a csomag része. Ellentétben a Polar RS300x-el, az RS800CX memóriája hatalmas, így infraport segítségével letölthetünk mindent a számítógépünkre. Azért sokkal használhatóbb a "Polar Precision Performance software" (PP5), mint a középkategóriás (RS300x, CS200) órákhoz járó " Polar RunningCoach " azaz a www.polarpersonaltrainer.com hozzáférés.

 

KIJELZŐ

Az RS800CX dizájnja és mérete is közelebb áll az RS300x mint a régi POLAR S625X-hez, mely eddig a Polar csúcs óráját jelentette. A 625X hátránya még a nagy kijelzőn található kis feliratok, melyeket edzés közben nehéz volt leolvasni, főleg futás közben. Az RS800CX-nál mi választjuk ki a megjeleníteni kívánt adatokat, s a 2 legjobban preferált adatot nagy számjegyeken olvashatjuk le az óráról futás közben.

 
 
polar_horse_zone
 

equine_pantMELLKASPÁNT

Lovas mellkaspántnak 2 fajtáját kínáljuk, az egyik a hátaslovaknak való,  a másik Sulky kocsihoz. A különbség az, hogy a Sulky kocsis verziónál a ló testén

 

polar_img_horse

 

 POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói. Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.
POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 


 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZonehasználatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerobedzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCala jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_running_index

Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, RCX5, RS400, RS800cx, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 

polar_recovery_test

Pulzusmegnyugvási teszt
Az OwnOptimizerpulzusmegnyugvási teszt segítséget nyújt személyes edzettségi állapota kiértékelésében. A túledzés elkerülése érdekében fontos megfelelő mennyiségű pihenőt tartani. Ha rendszeresen elvégzi ezt a tesztet, nyomon követheti személyes edzettségi állapotát és megtudhatja, hogy mennyi pihenésre van még szüksége.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RS400, RS800cx, CS600x.

 


Ha érdekelnek a POLAR Smart COACHING funkciói katt ide.

 

Használati útmutató
letöltése

Nyitva tartás :
 
H é t f ő : 1 3 - 1 9  ó r a
K e d d : 9 - 1 6  ó r a
S z e r d a : 1 3 - 1 9  ó r a
C s ü t ö r t ö k : 9 - 1 6  ó r a
P é n t e k : 9 - 1 6  ó r a
 
 
B O L T :
B u d a p e s t  1 0 3 5 
S z e n t e n d r e i  ú  t  3 2 .
 
Zerge Sport Kft.
bankkártyával is fizethetsz
 
T e l e f o n :
 
+ 3 6  7 0 / 4 2 4 0 - 4 8 0
+ 3 6 1 / 8 1 6 - 1 3 7 1
 
E - m a i l :zerge@zerge.info
 

Z e r g e s p o r t   K f t .

 
 

Gyorslinkek

arrow POLAR online softer illesztő- WEBLINK
 

Zerge's twitter

Zerge's facebook

Zerge's youtube channel

Nyitva tartás a mai napon (csütörtök) 9:00-16:00 nyitvatartásunk más napokon